Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مرکزی مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی گفت: محیط زیست براساس یک سری شاخص کار ارزیابی در این خصوص را دنبال کرد و حتی بدنبال مخالفت هایی که با این موضوع انجام شد، سازمان بازرسی ۳ ماه موضوع را بررسی کرد که در نهایت بیان شد تخلفی از جانب محیط زیست رخ نداده است.

رضا میرزایی امروز یکشنبه ششم بهمن ماه در نشست استاندار مرکزی با فعالین محیط زیست در واکنش به نقدهایی که از وی در خصوص غیر فعال خواندن برخی از مدیران در کارگروه اضطرار آلودگی هوای اراک شد، بیان کرد: طبق دستورالعمل، ۹۶ ساعت قبل از وقوع آلودگی هوا، هواشناسی باید شرایط را پیش بینی و اعلام کند که تاکنون چنین اتفاقی در اراک و کارگروه اضطرار رخ نداده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید براینکه تا به امروز هیچ یک از مدیرانی که عضو کارگروه اضطرار هستند قبل از جلسه با من تماس نگرفته اند که شرایط چیست و تنها استاندار مرکزی موضوع را مستقیما پیگیری می کند، افزود: محیط زیست تنها وظیفه اعلام شاخص‌های کیفیت هوا را بر عهده دارد و هیچ وظیفه ای درخصوص تعطیلی مدارس ندارد.

میرزایی در خصوص خاموش شدن ایستگاه مخابرات در روزهای ناسالم و آلوده هوای اراک تصریح کرد: پایه این دستگاه رادیواکتیو است که به دلیل تحریم ها آنرا در اختیار نداریم، اخیرا یک دستگاه ایرانی خریداری شده و پشت اداره کل محیط زیست نصب شده است.

وی با تاکید بر اینکه آنچه موجود است را نمی توان کتمان کرد، افزود: تعطیلی مدارس در مقاطع ابتدایی تنها با تصمیم کارگروه اضطرار و نظر دانشگاه علوم پزشکی اراک انجام شد و تاکنون بهترین تصمیمات آنهم براساس عدد و رقم اتخاذ شده است و حتی جانمایی ایستگاه های پایش کیفیت هوای اراک که در مناطق مختلف شهر نصب است با مطالعه و نظر کارشناسان انجام شده است و مسلما اگر ابزار دقیق در اختیار باشد سنجش با کیفیت بالاتری انجام می شود.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی با بیان اینکه همواره در موضوعات مختلف فقط محیط زیست مقصر شناخته می شود، گفت: گفته می شود که چرا پتروشیمی جزو صنایع سبز قرار گرفت، محیط زیست براساس یک سری شاخص کار ارزیابی در این خصوص را دنبال کرد و حتی بدنبال مخالفت هایی که با این موضوع انجام شد، سازمان بازرسی ۳ ماه موضوع را بررسی کرد که در نهایت بیان شد تخلفی از جانب محیط زیست رخ نداده است.

وی با بیان اینکه اقدامات زیادی برای کاهش آلودگی هوای اراک  صورت گرفته تاکید کرد: امروز آلایندگی صنایع بزرگ تقریبا کنترل شده است، تکنولوژی ماشین سازی تغییر کرده، واحدهای فلزی آذرآب و دیگ های قدیمی ایرالکو تعطیل شده است، و سوال اینجاست که چرا برخی می خواهند به مردم القا کنند که اراک آلوده است.

میرزایی گفت: طی ۲ سال اخیر که مدیرکل محیط زیست استان هستم هیچگونه مجوزی برای استقرار صنایع آلاینده و آب بر داده نشده است، همه موضوعات مربوط به محیط زیست روشن است و در شرایطی که اکثر نیروگاه های کشور در حال مازوت سوزی هستند، به دلیل پیگیری مجموعه استان و هماهنگی صورت گرفته امروز نیروگاه فقط با اندازه گاز توزیعی برق تولید می کند.

به گزارش ایسنا، در این جلسه شماری از فعالان محیط زیست استان دغدغه هایی چون استفاده از مازوت در نیروگاه شازند، توجه به تغییر الگوی مصرف، توضیح نیروگاه در خصوص مصرف آب و مازوت، تغییر الگوی اشتغال به سمت کسب و کار خلاقانه، فناورانه و گردشگرانه، ساماندهی ماهیان قرمز در آستانه نوروز، توسعه دوچرخه سواری به منظور کاهش آلودگی، لزوم توجه به ساماندهی شهرک خودرو، تکمیل تقاطع های غیرهمسطح، لزوم تسریع در بازنگری طرح جامع کاهش آلودگی هوای اراک و سیاهه انتشار و تعیین سهم هر آلاینده، مکانیابی ایستگاه های پایش طبق مطالعات علمی و کارشناسی، توجه به نیروی انسانی و خسارات وارده به آموزش و پرورش به دلیل تعطیلی مدارس، آلودگی های صوتی در مرکزی شهر، جلب مشارکت مردم در کاهش آلودگی، راستی آزمایی سوخت خودروها و لزوم آشکارسازی میزان پرداخت عوارض آلایندگی و محل صرف آنها را مطرح کردند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آلودگی هوا کارگروه اضطرار محیط زیست پتروشيمي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۶۹۵۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالان اقتصادی به کنسرسیوم توسعه اقتصادی امیرکبیر ملحق شوند

استاندار مرکزی گفت: صنایع، شرکت‌های تعاونی، فعالان بخش کشاورزی و معدنی این استان باید هرچه سریعتر به کنسرسیوم توسعه اقتصادی امیرکبیر ملحق شوند و آن را تقویت کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، فرزاد مخلص‌الائمه عصر امروز_ سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت_ در نشست با فعالان اقتصادی و تشکل‌های صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی که با حضور وزیر صمت برگزار شد، اظهار کرد: این کنسرسیوم در راستای فرمایشات رهبر معظم انقلاب شکل گرفته و توسعه اقتصادی در آن انجام شده و سازوکارهای آن به زودی اطلاع‌رسانی می‌شود.

وی افزود: اقشار مختلف مردم و هر فردی که توانایی کمک به توسعه اقتصادی را داشته باشد، می‌تواند، عضو این کنسرسیوم شوند.

استاندار مرکزی تصریح کرد: صنایع، شرکت‌های تعاونی، فعالان بخش کشاورزی و معدنی این استان باید هرچه سریع‌تر به کنسرسیوم توسعه اقتصادی امیرکبیر ملحق شوند و آن را تقویت کنند.

مخلص‌الائمه با بیان اینکه کنسرسیوم توسعه اقتصادی امیرکبیر استان مرکزی امروز در دانشگاه صنعتی اراک رونمایی شد، گفت: انتظار می‌رود انجمن یا شرکت‌هایی که عضو این کنسرسیوم نیستند، به این کنسرسیوم ملحق شوند.

وی ادامه داد: بزرگترین بحران کشور ناترازی انرژی است، این ناترازی به محیط زیست لطمه وارد کرده و راهکار رفع آن توسعه صنعت ریلی است.

استاندار مرکزی با بیان اینکه بزرگترین هنرستان جوار صنعت کشور در استان مرکزی راه اندازی شده است، اضافه کرد: از سال گذشته هنرستان‌های جوار صنعت در راستای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و افزایش سهم آموزش فنی و حرفه‌ای مورد توجه قرار گرفته‌اند.

مخلص‌الائمه افزود: راه‌اندازی هنرستان‌های دیگر هم در حال پیگیری است.

وی با اشاره به پتانسیل صنعتی استان مرکزی گفت: محصولات شرکت هپکو اراک کیفیت دارد و معادن و بخش خصوصی به این شرکت سفارش تولید می‌دهند.

استاندار مرکزی افزود: شرکت هپکو برای نخستین بار پس از سال‌ها قرارداد صادراتی خود را با یکی از کشورهای منطقه منعقد کرده است.

مخلص‌الائمه ادامه داد: لازم است بقیه مصرف کنندگان ماشین آلات هپکو از محصولات این شرکت بازدید داشته باشند.

وی خاطرنشان کرد: شهرداری تهران و سایر شهرهایی که مترو دارند باید از ظرفیت واگن پارس مپنا در اراک استفاده کنند.

استاندار مرکزی با بیان اینکه آب سنگین اراک به ارزش هر کیلو ۸۰۰ دلار تولید می‌شود، گفت: نفت خام بشکه‌ای ۸۰ دلار به فروش می‌رسد، بر این اساس آب سنگین ظرفیت تولیدی ویژه‌ای در استان مرکزی به شمار می‌رود.

مخلص‌الائمه افزود: نمایندگی وزارت امور خارجه در استان مرکزی در آینده‌ای نزدیک ایجاد می‌شود و جانمایی آن هم انجام شده است.

کد خبر 751559

دیگر خبرها

  • مدارس قزوین در نوبت عصر تعطیل شد
  • شیراز چگونه یک کلان‌شهر بدون آلودگی هوا شد؟
  • شیراز چگونه کلان‌شهری بدون آلودگی هوا شد؟
  • انتقال ۱۰۰ واحد ضایعاتی مجوزدار به شهرک صنعتی خیرآباد
  • فعالان اقتصادی به کنسرسیوم توسعه اقتصادی امیرکبیر ملحق شوند
  • حفاظت از محیط زیست مهم‌ترین اصل فعالیت‌های تولیدی است
  • رهاسازی پسماند‌های بیمارستانی باعث آلودگی زمین‌های کشاورزی می‌شود+ فیلم
  • حل مشکل آلودگی هوای اراک نیاز به حمایت صنایع دارد
  • توسعه پایدار در گرو حفظ محیط زیست است
  • وزیر صنعت معدن و تجارت شامگاه دوشنبه وارد اراک شد