Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار خبرگزاری برنا، محمدعلی شجاعی تصریح کرد: برای تسهیل سرمایه گذاری بخش خصوصی، به زودی مجوزهای بی نام بر اساس سند توسعه استان و برش های شهرستانی آن، صادر و پروژه های مبتنی بر پیشران های اقتصادی تعریف می شود تا متقاضیان سرمایه گذاری نیازی به مراجعه ادارات مختلف نداشته باشند

وی گفت: ارائه گزارش مستمر مدیران استان به رسانه ها و برپایی نشست های خبری نظام مند را از آنان مطالبه می کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این که مسیر حرکتی گذشته مبنی بر هدفگذاری برای توسعه صنایع کوچک و متوسط و صنایع تبدیلی کشاورزی در استان، مسیری درست بوده است، خاطرنشان کرد: سال آینده هیچ گامی غیر از مسیر سند توسعه استان برداشته نخواهد شد و حتی یک ریال اعتبار در غیر این مسیر هزینه نخواهیم کرد.

استاندار گفت: مشکل و ضعف بزرگ صنایعی مثل لوله گستر، دولتی بودن آن هاست چون ظرفیت و خط تولید را بر اساس نیاز بازار متحول نکرده اند. ضمن رایزنی با وزارت نفت برای خرید محصول این واحد، درصدد برنامه ریزی درست برای ادامه کار آن هستیم.

دکتر شجاعی از سند توسعه به عنوان چراغ راه و تابلوی حرکت در قالب یک برنامه منسجم و استفاده بهینه از منابع مالی محدود، یاد کرد و افزود: سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان را مکلف کردیم، بدون هزینه کرد یک ریال، سند توسعه و برش های شهرستانی را تدوین کند؛ انتشار پیش نویس سند هم برای گردآوری نظرات کارشناسی و مفید بود.

وی هم چنین یادآور شد: موضوع پتروشیمی را به عنوان یکی از توقعات مردم استان به دکتر روحانی منتقل کردم که دستور بررسی صادر کرد.

وی با اشاره به این که تا این تاریخ، ۱۶۰ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال پایدار روستایی در استان جذب شده است، گفت: مشکلات و محرومیت های شهرستان رازوجرگلان نیز در قالب یک بسته جامع، چاره اندیشی می شود.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: پتروشیمی خراسان شمالی رسانه سرمایه گذاری وزارت نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۴۵۶۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای تحقق رشد اقتصادی نیازمند اجرای برنامه‌های تحول آفرین هستیم

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کهگیلویه و بویراحمد از تدوین برنامه رشد اقتصادی سال۱۴۰۳در راستایی برنامه‌های توسعه خبر داد.

جهانگیر شاهینی در جمع خبرنگاران گفت: برنامه رشد اقتصادی در استان کهگیلویه و بویراحمد باید بر مبنای سند آمایش سرزمین، چشم انداز، نظریه پایه، سند توسعه و مدل توسعه پایدار استان تدوین شود.

وی اظهارکرد: برای تحقق رشد اقتصادی  در سال ۱۴۰۳ نیازمند اجرای برنامه‌های تحول آفرین در حوزه‌های مختلف کشاورزی، صنعتی، تجارت، بازرگانی، خدمات، گردشگری و... هستیم.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: تمامی عوامل  موثر از جمله منابع انسانی، منابع مادی، منابع اطلاعاتی و فیزیکی باید مورد توجه قرار گیرد. برنامه رشد اقتصادی نیازمند زمان، برنامه و توجه به تمام ابعاد است.

شاهینی بر لزوم استفاده از نخبگان و خبرگان و کارشناسان دستگاههای اجرایی برای تدوین برنامه رشد اقتصادی استان تاکید و تصریح کرد: تحقق رشد اقتصادی همراه با عدالت اجتماعی و کاهش فاصله طبقاتی ماموریت اصلی سازمان برنامه و بودجه کشور در سال ۱۴۰۳ است.

به گزارش ایسنا، در راستای تحقق شعار سال مبنی بر«جهش تولید با مشارکت مردم» و بر اساس ضوابط  ابلاغی از سوی سازمان برنامه و بودجه کشور، نشست هم‌اندیشی به منظور تبیین برنامه رشد اقتصادی استان کهگیلویه و بویراحمد در سال ۱۴۰۳، در محل سازمان مدیریت برنامه‌ریزی استان کهگیلویه و بویراحمد و با حضور رئیس سازمان،  روسا و اساتید دانشگاه‌های استان، مدیران، معاونین و کارشناسان دستگاه اجرایی استان برگزار شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ارایه خدمات دولتی از خرداد به دارندگان مجوزهای کاغذی ممنوع است
  • ممنوعیت ارائه خدمات به دارندگان مجوزهای کاغذی در استان مرکزی
  • درگاه ملی مجوزهای کسب و کار، سدی در برابر انحصار
  • حمایت سند تحول قضایی از متقاضیان ورود به مشاغل حقوقی
  • تدوین الگوی توسعه زنجیره متانول هم‌زمان با اجرای مراحل تکمیلی طرح پتروشیمی دنا/ پیشروی با تکیه بر توان داخل
  • چگونه می‌توان زنجیره ارزش پتروشیمی را توسعه داد؟
  • قرارگاه توسعه صنعت پتروشیمی تشکیل می‌شود
  • اشتغال زایی مستقیم ۱۴۳ هزار نفری در صنعت پتروشیمی
  • جرایم مدیران شهری در البرز تحت رصد معاونت پیگیری پرونده‌های خاص
  • برای تحقق رشد اقتصادی نیازمند اجرای برنامه‌های تحول آفرین هستیم