Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه خبر سیاسی خبرگزاری برنا، خزاعیدر همایش سرمایه گذاری و توسعه پتروشیمی ایران در وینخطاب به نمایندگان شرکت های اروپایی تاکید کرد: تمام مواردی که درباره بازگشت تحریم (snapback) ممکن است در ذهن شما باشد ، کاملا حل شده و هیچ مشکلی در حال حاضر وجود ندارد و ما در حال ورود به یک مرحله جدید هستیم و این یک موفقیت برای اقتصاد ایران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ایران را سرزمین ثبات در منطقه دانست و خاطرنشان کرد که الان شاهد انتقال سرمایه از کشورهای منطقه به ایران به علت وضعیت بی ثبات در برخی کشورهای منطقه هستیم و ایران مکان مناسبی برای سرمایه گذاری و همکاری های مالی هستیم.
رییس سازمان سرمایه گذاری و کمک های اقتصادی وفنی ایران اعلام کرد: در سال 2016 برای اولین بار در تاریخ ایران، ما تضمین هایی برای حدود 12 میلیارد دلار در ایران صادر کردیم که در گذشته هیچوقت در این حد نبوده است. سطح سرمایه گذاری خارجی ثبت شده در ایران منحصر به فرد است هر چند در مقایسه با بزرگی اقتصاد ایران شاید خوب نباشد اما در مقایسه با گذشته واقعا بسیار قابل ملاحظه است.
وی افزود: ما آماده گسترش تعامل با شرکت های خارجی در زمینه های مختلف از جمله خرید تجهیزات و فناوری و ارائه پروژه های مشارکت دولتی و خصوصی ( PPP ) و نیز پذیرش هر گونه سرمایه گذاری خارجی هستیم اما ضروری است یادآور شویم که در اقتصاد امروز وجود خط اعتباری فعال ضروری است . کشورهای اروپایی از جمله اتریش گامهای ضروری برای ایجاد خطوط اعتباری جدید و فایناس مالی برای ارتقای روابط تجاری با ایران انجام داده اند.
وی افزود: خوشحالم به اطلاع شما برسانم که ما علاوه بر اتریش با کشورهایی از قبیل دانمارک ، ایتالیا و همچنین با انگلیس و آلمان و خارج از اروپا با چین ، کره جنوبی و ژاپن مذاکره کرده و به توافق هایی در زمینه فاینانس رسیده ایم. بزودی خطوط اعتباری بزرگی با این کشورها امضا خواهیم کرد.
خزاعی در ادامه به مزیت های مختلف برای سرمایه گذاری خارجی در بخش پتروشیمی ایران اشاره کرد و گفت: بخوبی می دانید که سرمایه گذاری در بخش پتروشیمی برای ایران دارای اهمیت زیادی است. می توان ادعا کرد که هیچ صنعتی نمی تواند بدون اتکا بر صنایع شیمیایی دوام بیاورد و این سیاست دولت است که در صنایع پتروشیمی به عنوان محرک رشد در صنایع دیگر سرمایه گذاری کند.
خزاعی از وفور ذخایر نفت و گاز در کنار بازار گسترده مصرف و موقعیت جغرافیایی منحصر به فرد ایران به عنوان عوامل جذابیت سرمایه گذاری در بخش پتروشیمی ایران یاد کرد و گفت: به علت روابط تجاری خوب ایران با کشورهای منطقه ، زمینه خوبی برای ورود سرمایه گذاری خارجی در ایران و صدور تولیدات به کشورهای دیگر منطقه وجود دارد؛ ما هنگامی که تضمینی برای سرمایه گذاری خارجی صادر می کنیم اگر سرمایه گذار تصمیم به صدور تولیدات خود به خارج از ایران داشته باشد، این مساله نیز در تضمین ذکر می شود و بنابراین دولت تمام تسهیلات لازم را برای انجام این کار فراهم می کند.
خزاعی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به انتخابات اخیر ریاست جمهوری با مشارکت گسترده مردم در ایران ، این مساله را نشانه حمایت مردمی از نظام جمهوری اسلامی و سطح بالای دموکراسی در ایران در مقایسه با برخی از کشورهای منطقه دانست.
وی همچنین با اشاره به برخی ارقام درباره بهبود وضعیت اقتصادی ایران در سالهای گذشته از جمله رشد اقتصادی و کاهش نرخ تورم، به روند پیشرفت اقتصادی و اجتماعی در ایران از سال 2013 اشاره کرد و گفت که این روند فضای مناسبی برای همکاری اقتصادی و سرمایه گذاری خارجی ایجاد کرده است.
خزاعی خاطرنشان کرد که مهار تورم در ایران پیش از توافق هسته ای آغاز شد و این نشان می دهد که ظرفیت اقتصاد ایران حتی در شرایط دشوار نیز توان کار دارد هر چند پس از برجام فضای مناسب تری برای همکاری و سرمایه گذاری ایجاد شده است.
وی در ادامه خاطرنشان کرد که به نظر می رسد موفقیت های اقتصادی در کنار بهبود تعاملها با کشورهای دوست و لغو تحریم های هسته ای، موجب افزایش انگیزه مشارکت مردم در انتخابات و انتخاب دوباره روحانی شده و با خرسندی اعلام می کنم که سیاست های دولت بر اساس ادامه تعامل سازنده با بازار مالی بین المللی و حمایت از سرمایه گذاری های خصوصی داخلی و خارجی است.
به گزارش ایرنا، نخستین همایش صنایع میان و پایین دستی پتروشیمی ایران با محوریت سرمایه گذاری و توسعه روز پنجشنبه با حضور جمعی از مدیران، کارشناسان، سرمایه گذاران و صاحبان فناوری ایرانی و کشورهای اروپایی در اتاق بازرگانی اتریش در وین آغاز بکار کرد.
این همایش دو روزه با هدف بررسی راهکارهای توسعه صنایع میان دستی و پایین دستی از طریق جذب سرمایه گذاران ملی و بین المللی و انتقال فناوری از طریق همکاری های مشترک با شرکت های مهم بین المللی برپا شده است.

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۳۳۳۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هاآرتص: تل‌آویو نگران همه گیر شدن تحریم علیه اسرائیل است

گسترش فعالیت‌های ضد صهیونیستی و محکومیت جنایات این رژیم در سرتاسر جهان، صهیونیست‌ها را به شدت نگران کرده است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه عبری خبرگزاری تسنیم، روزنامه عبری زبان هاآرتص در گزارشی که در شماره امروز سه شنبه آن منتشر شد اعلام کرد، بعد از تحریم‌های اعمال شده توسط ترکیه علیه اسرائیل، تل‌آویو نگران کپی برداری این سیاست توسط دیگر کشورهای جهان در واکنش به اقدام صورت گرفته در نوار غزه است، امری که می‌تواند ضربات شدیدی را به اقتصاد اسرائیل وارد کند.

این رسانه پر مخاطب اسرائیل در این رابطه نوشت، این نگرانی وجود دارد که در صورت تهاجم نظامی به رفح شمار دیگری از کشورهای جهان هم از الگوی ترکیه در تحریم همکاری اقتصادی با اسرائیل تبعیت کنند.

در بخش دیگری از گزارش تاکید شده است، مراکز تصمیم گیری در تل‌آویو نگران آن هستند که تحریم اقتصادی به واکنشی همه گیر در میان طرف‌های مخالف تهاجم علیه رفح تبدیل شود.

هاآرتص همچنین خبر داد، امروز مراکز تصمیم گیری در اسرائیل این نگرانی را دارند که تحریم‌ها به شکل گسترده‌ای گریبان آنها را بگیرد، مشکلی که تل‌آویو از سال 1973 و جنگ روز کیپور دیگر آن را تجربه نکرده است.

به اعتقاد این رسانه عبری زبان چنین سیاستی می‌تواند علاوه بر ابعاد اقتصادی، ضربات روحی و روانی شدیدی به اسرائیلی‌ها وارد کند بخصوص که خطر سرایت سیاست تحریم علیه اسرائیل به کشورهای دیگر هم وجود دارد.

تحلیل رسانه عبری زبان: حماس بازی نتانیاهو را خراب کردمخمصه بزرگ نتانیاهو بعد از پاسخ مثبت حماس به آتش‌بس

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دهه «رکود، عبرت، تجربه»/رکود رکورد زد؛ رشد ۱ دهه فقط ۱درصد
  • افزایش حضور شرکت‌های خارجی در نمایشگاه نفت نشان‌دهنده شکست پروژه تحریم است
  • تلاش باکو برای جذب سرمایه خارجی
  • هاآرتص: تل‌آویو نگران همه گیر شدن تحریم علیه اسرائیل است
  • سیاست همسایگی دولت سیزدهم
  • نخست‌وزیر بلژیک: در حال بررسی اعمال تحریم‌های اقتصادی علیه اسرائیل هستیم
  • آمادگی استان قزوین برای سرمایه گذاری‌های خارجی
  • سرمایه‌گذاری خارجی ۱۰.۷ میلیون دلاری در خراسان شمالی
  • موسوی: اگر منطقه ناامن شود همه کشورهای آن آسیب می‌بینند
  • دهه ۹۰؛ دهه‌ی «رکود، عبرت، تجربه»